Deluxe Matras King – 160 x 200

499,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 3299c832c2a7
Beschrijving

Informatie Deluxe Matras King

Pocketverenmatras

Het grote profijt van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het belangrijkste kan worden gerangschikt. Hoe meer veren per m2, hoe beter de ondersteuning is. Dit matras heeft 275 veren per m2 en heeft hierom een medium bodem. Tevens is het King matras om te keren voor een zachtere bodem die tevens 275 veren per m2 heeft. Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en beleef je de belangrijkste support.

Koudschuim afdeklaag

Koudschuim is voornamelijk erg geliefd door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lijf, bijv. je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lijf; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding extreem blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het ideaal nattigheid op. 

De tijk 

De tijk van het King matras is 360 gr/m² – Purotex double jersey en heeft 4 handige handvaten gemaakt van 200 gr/m² fiberfill die doorgestikt zijn.

Leveringen

Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

30 cm

Geschikt voor droger

Nee

Materiaal tijk

Purotex Dubbel Jersey

Materiaal kern

Pocketvering

Hardheid

1 zijde Soft/1 zijde Medium

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C