Deluxe Matras King – 200 x 200

599,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 87fe0db32582
Beschrijving

Informatie Deluxe Matras King

Pocketverenmatras

Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het mooiste kan worden frequent. Hoe meer veren per m2, hoe beter de support is. Dit matras heeft 275 veren per mtwee en heeft om die reden een medium bodem. Tevens is het King matras om te keren voor een zachtere bodem die tegelijk 275 veren per m2 heeft. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes ingepakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ervaar je de belangrijkste steun.

Koudschuim afdeklaag

Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende kenmerken. De zwaardere delen van je lijf, bijv. je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lijf; om die reden wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding ultiem blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het ideaal vocht op. 

De tijk 

De tijk van het King matras is 360 gr/m² – Purotex double jersey en heeft vier handige handvaten gemaakt van 200 gr/m² fiberfill die doorgestikt zijn.

Leveringen

Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen toevallig tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

30 cm

Geschikt voor droger

Nee

Materiaal tijk

Purotex Dubbel Jersey

Materiaal kern

Pocketvering

Hardheid

1 zijde Soft/1 zijde Medium

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C