Deluxe Matras King – 70 x 200

249,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 33e39702e7e1
Beschrijving

Pocketverenmatras

Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het mooiste kan worden veelvoorkomend. Hoe meer veren per m2, hoe leuker de ondersteuning is. Dit matras heeft 275 veren per m2 en heeft hierdoor een medium bodem. Tevens is het King matras om te keren voor een zachtere bodem die ook 275 veren per m2 heeft. Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ervaar je de mooiste ondersteuning.

Koudschuim afdeklaag

Koudschuim is voornamelijk erg gewaardeerd door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lichaam, onder andere je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lijf; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding extreem blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitmuntend vocht op. 

De tijk 

De tijk van het King matras is 360 gr/m² – Purotex double jersey en heeft 4 handige handvaten gemaakt van 200 gr/m² fiberfill die doorgestikt zijn.

Leveringen

Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

30 cm

Geschikt voor droger

Nee

Materiaal tijk

Purotex Dubbel Jersey

Materiaal kern

Pocketvering

Hardheid

1 zijde Soft/1 zijde Medium

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C