Deluxe Matras King – 90 x 200

279,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: bfff01df6606
Beschrijving

Informatie Deluxe Matras King

Pocketverenmatras

Het enorme voordeel van een pocketvering matras is dat de support van het lijf het mooiste kan worden geregeld. Hoe meer veren per mtwee, hoe leuker de support is. Dit matras heeft 275 veren per mtwee en heeft hierdoor een medium bodem. Tevens is het King matras om te keren voor een zachtere bodem die mede 275 veren per mtwee heeft. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor kunnen de veren los van elkaar bewegen en ondervindt je de meest gewaardeerde steun.

Koudschuim afdeklaag

Koudschuim is voornamelijk erg favoriet door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lichaam, bijvoorbeeld je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding maximaal blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het ideaal nattigheid op. 

De tijk 

De tijk van het King matras is 360 gr/m² – Purotex double jersey en heeft 4 handige handvaten gemaakt van 200 gr/m² fiberfill die doorgestikt zijn.

Leveringen

Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland).

Extra informatie
Merk

Hoogte

30 cm

Geschikt voor droger

Nee

Materiaal tijk

Purotex Dubbel Jersey

Materiaal kern

Pocketvering

Hardheid

1 zijde Soft/1 zijde Medium

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Tijk wasbaar

Wasbaar op 40°C