Dracaena Fragrans ‘Golden Coast’

28,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666830211
Beschrijving

Informatie Dracaena Fragrans ‘Golden Coast’

Met zijn opvallende bladeren voegt de Dracaena een leuk sfeertje toe aan je binnenwerk. Het verzorgen van deze kamerplant is een eitje! Want je hoeft de plant maar 1 keer in de 3 tot zes weken water te geven.

Het fijne aan een Dracaena is dat hij de lucht zuivert van giftige stoffen en CO2 omzet in zuurstof. Hij is erg luchtzuiverend en wordt om die reden ook grondig aanbevolen voor op kantoren en andere bedrijfsruimtes.

Standplaats
Als kamer- of kantoorplant is de Dracaena uitermate goed vanwege zijn eenvoud in verzorging. Deze Drakenbloedboom staat het liefste in (half)schaduw met een temperatuur van 18-22 graden.

Water geven
De Golden Coast heeft niet voldoende water nodig. Je hoeft de Dracaena maar 1 keer in de 3 tot zes weken water te geven. Het beste is om de aarde van de Drakenbloedboom eerst te laten uitdrogen voordat er weer water wordt toegevoegd

Herkomst & info
De Dracaena is van oorsprong afkomstig van tropisch Afrika; van Soedan tot Mozambique, en van Angola tot Ivoorkust. De Dracaena wordt ook wel Drakenbloedboom genoemd en is een buitengewoon aangenaam te verzorgen plant.

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde aanpak items in Indonesië te produceren. Met de aanschaf van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra extreem voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding aangenaam mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus probleemloos te doseren. Inhoud 500 milliliter. 

Een veilige vakantie direct vanaf de kweker
Al onze planten worden direct vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met genoeg zorgvuldigheid verpakt. We willen robuust niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend afgeschermd op vakantie.

Extra informatie
Merk

Type plant

Kamerplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t

Bloeiperiode

n.v.t

Winterhard

n.v.t

EAN

8719666830211