Drakenklimop ‘Scindapsus ‘Aureum’

22,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719666807640
Beschrijving

Informatie Drakenklimop ‘Scindapsus ‘Aureum’

Doordat de Scindapsus bekend staat als geluksbrenger is het een super amusant cadeau om aan je vrienden en familie te geven. En vergeet dit keer zeker jezelf niet deze plant cadeau te geven, als jij wel een financiële meevaller kan gebruiken! Volgens de symboliek zou de bezitter van de Scindapsus immers veel geluk en geld kunnen verwachten. We geven hiervoor geen garantie, maar probeer het vooral eens uit.

Standplaats
Zet de Scindapsus Epipremnum op een lichte plaats, maar wel uit onmiddelijk zonlicht. Als je de plant op een zeer lichte plek zet, zal het blad steeds lichter kleuren. Op wat donkerdere ruimtes wordt het blad bovendien wat donkerder en groener. Vervaagt de bladtekening en wordt het blad volledig groen? Dan kun je de plant beter naar een wat lichtere plek trabsporteren. Zorg er verder voor dat de plant niet op een koude en/of tochtige plek staat.

Water geven
Zorg ervoor dat je de potgrond altijd licht vochtig houdt, door de plant regelmatig bondige beetjes water te geven. En hoewel de Scindapsus geschikt tegen droge lucht kan, houd je de plant het mooist door hem regelmatig te sproeien met een plantenspuit.

Herkomst & info
De Epipremnum Pinnatum, beter bekend als Scindapsus, komt van nature uit beboste gebieden in Zuidoost-Azië. Hier klimt de plant langs bomen omhoog, en kunnen de bladeren wel 90 cm groot worden. Binnenshuis zien we de Scindapsus Epipremnum vooral als hangplant, met wat kleinere bladeren. De Epipremnum is een toffe grondige hangplant met groengele bonte bladeren.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de teler
Alle onze planten worden direct vanuit de teler vervoerd. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met vaak zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen landelijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je additionele betrouwbaar voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is bekwaam voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding moeiteloos mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml. 

Extra informatie
Merk

Type plant

Hangplant

Soort plant

Potmaat

17 cm

Hoogte plant

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Halfschaduw

Hoeveelheid zonlicht

Waterbehoefte

Giftig

Ja

Snoeien

n.v.t.

Bloeiperiode

n.v.t.

Winterhard

n.v.t.

EAN

8719666807640

Denk ook aan...

-18%
89,99

0 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen