Eenpersoons Boxspring Malin – 90 x 200

649,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105622793JA
Beschrijving

Eenpersoons Boxspring Malin

Highlights boxspringset Zion

Inclusief 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

Iedereen weet dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een ultiem bed uitermate belangrijk.


De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee vlakke comfort boxen van twintig cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn gefabriceerd uit hout, waarin geen vering o.i.d. is geplaatst.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 centimeter. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed tevens bekwaam maakt voor plekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf cm hoog en 5 cm uiteenlopend.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die onder andere op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de meerdere veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verschillende rijen. Deze rijen wisselen in vastheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de uiteenlopende rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en volslagen buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen.

De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop comfortschuim. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim betrouwbaar ademt.

De topper
Deze topper is ontworpen van comfortschuim. De topper bestaat uit een 5 centimeter comfortschuim kern en heeft een volle hoogte van 5 cm. De topper bedekt het gehele bed. De topper zorgt voor een geweldig ligcomfort!

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 cm, een dikte van acht cm en de breedte is gelijk aan de maten van de box.

Levering op formaat (+€49,99)
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal gebracht over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+€50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle lol nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te zwoegen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Voorwaarden
De 2-jarige garantietermijn aanloop op de dag van de aflevering.
De garantie geldt uitsluitend bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Belasting

110 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

x

Kern matras

Aantal veren matras

220 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105622793JA