Eenpersoons Boxspring Malin – Antraciet – 90 x 200

649,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105622793JA Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Eenpersoons Boxspring Malin

Highlights boxspringset Zion

100 nachten proefslapen
Inclusief 5cm dikke comfortschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Vlakke boxen

Iedereen weet dat het hebben van een bevredigende nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt is een optimaal bed buitengewoon belangrijk.


De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 vlakke luxe boxen van twintig cm hoog. De boxen van deze boxspring zijn gemaakt uit hout, waarin geen vering o.i.d. is geplaatst.

De instaphoogte van het bed is ca. 57 cm en de hoogte van het hoofdbord is 110 cm. Het hoofdbord steekt aan de zijkanten niet uit, wat het bed mede fijn maakt voor vertrekken waar het qua breedte wat krapper is. De vierkante, houten, zilverkleurige pootjes zijn twaalf centimeter hoog en vijf cm breed.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 220 pocketveren per m² en heeft 7 comfortzones. Dit zijn zachtere zones die zoals op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde belasting. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de diverse veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de meerdere rijen en de losse pocketveren is sprake van een ontzettend soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen.

De pocketvering wordt afgedekt door een goedkoop comfortschuim. Het schuim heeft een open celstructuur waardoor het schuim goed ademt.

De topper
Deze topper is gefabriceerd van comfortschuim. De topper bestaat uit een 5 cm comfortschuim kern en heeft een absolute hoogte van 5 cm. De topper bedekt het maximale bed. De topper zorgt voor een daverend ligcomfort!

Het hoofdbord
De boxspring heeft een vlak hoofdbord en dit straalt rust uit in je slaapkamer. Het hoofdbord heeft een hoogte van 110 cm, een dikte van 8 centimeter en de breedte is gelijk aan de dimensies van de box.

Levering op maat (+€49,99)
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+€50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle plezier nog wat aanvullende service aan. Voor een kleine aanvullende bedrag wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te zwoegen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!


Proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet zeldzaam vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de volmaakte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf geacclimatiseerd is aan een nieuw bed?

Voorwaarden

De 2-jarige garantietermijn opening op de dag van de levering.
De garantie geldt excl. bij producttechnische mankementen.        

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

110 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

x

Kern matras

Aantal veren matras

220 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

5 cm

Topper tijk

Polyester, katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

57 cm

EAN

8720105622793JA

Denk ook aan...

-53%
-50%
74,99

7 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-39%
54,99

8 beoordelingen

Levertijd: 1 - 2 werkdagen

-18%
449,00

0 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen

-48%
-49%
579,00

1 beoordelingen

Levertijd: 1 - 4 werkdagen