Eetkamertafel Albi – Grijs

169,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719909467310
Beschrijving

Informatie Eetkamertafel Albi – Grijs

Eenvoud is enorm aantrekkelijk! De Albi eettafel is hier een heel extreem voorbeeld van. Een ronde eettafel neemt minder ruimte in beslag, komt gezelliger over en is perfect voor de korte woonkamer.

Materiaal
De combinatie van een stoere 3D eikenhouten tafelblad met beton look en slanke stalen poten doet het altijd maximaal en gaat nooit vervelen. Eikenhout is een erg grondige houtsoort en daardoor mede duurzaam. Deze tafel gaat namelijk nog meerdere jaren lang mee!

Omdat dit product handgemaakt is, is elke tafel uniek. Daarom kan het houten tafelblad ook onregelmatigheden in vorm en kleur vertonen, wat het klassieke kleurspeling van de tafel laat zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad is bewerkt met een meubelolie. Deze olie biedt beperkte protectie. Daarom raden wij aan je meubel zelf bovendien te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft je tafelblad in uitstekende staat. Daarnaast behoudt het blad om die reden langer zijn originele kleur, waar onbehandeld hout uiteindelijk zijn warme kenmerk zal verliezen.

Plaats je tafel bij voorkeur niet regelrecht boven een verwarming of radiator. Hout zet uit bij hogere temperaturen en krimpt weer wanneer de temperatuur daalt. Deze zogenaamde ‘werking’ van het hout wil je zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Eetkamertafel

Materiaal frame

Staal

Hoogte

76 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

8719909467310