Eetkamertafel Avola – Bruin

449,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 2507/15
Beschrijving

Informatie Eetkamertafel Avola

Ben je op zoek naar een stoere inkoop voor in de eethoek? Eetkamertafel Avola heeft een robuust uiterlijk en een natuurlijke afwerking langs de rand van het tafelblad. Combineer de prachtige tafel met een paar gave eetkamerstoelen voor op-en-top dinerplezier!

Materiaal 
Deze luxe tafel heeft een stevige metalen poot. Daarbovenop rust een luxueuze acaciahouten tafelblad met een luxueuze boomstam afwerking.

Acacia is massief hout, afkomstig van ecovriendelijke plantages. Acacia is te herkennen aan de fijne nerf, vlamtekening en wisselende kleurnuances

Unieke kenmerken
Deze tafel is met de grootste zorg handgemaakt. Een handgemaakte tafel is altijd exceptioneel en vertoont daarom mede onregelmatigheden in bouw of kleur. Dit is inherent aan een handgemaakt product en laat dan mede het unieke kenmerk van de tafel zien.

Onderhoudstips
Voor de afwerking van dit tafelblad is gebruik gemaakt van een meubelolie. Deze olie beschermt het tafelblad tegen beschadigingen. Deze bescherming blijft echter niet altijd volslagen en zal op den duur echt afnemen. Behandel het tafelblad daarom ook zelf met een daarvoor geschikte lak of olie. Zo blijft het hout langdurig in topconditie. Door het hout maximaal te behandelen blijft bovendien de oorspronkelijk kleur intact. Onbehandeld hout verliest op de lange termijn zijn warme kleur.

Het is niet verstandig je tafel in de buurt of zelfs boven een verwarming of radiator neer te zetten. Door temperatuur schommelingen zet het hout uit en/of krimpt het in. Om het hout van het tafelblad in optimale staat te houden wil je deze werking zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Eetkamertafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

76 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

2507/15

Denk ook aan...

-37%
-60%
129,00

0 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

-50%
24,99

1 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen