Eetkamertafel Denise – Ovaal

429,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8718548048751
Beschrijving

Ben jij op zoek naar een kersverse eetkamertafel? Dan is de Denise eetkamertafel wellicht de eettafel voor jou!

Materiaal 
Het tafelblad is gemaakt van essenhout fineer met een walnootkleurige afwerking (gebeitst en gelakt). Het blad heeft een goud geverfde ijzeren boord, dit loopt ook weer door in de poten. De poten zelf zijn gecreëerd uit metaal. De poten zijn voorzien van plastic dopjes voor bescherming van jouw vloer.

Iedere tafel is zeldzaam, doordien deze tafels met de hand gemaakt zijn. Het kan dan ook zijn dat het tafelblad hier en daar onregelmatigheden in vorm of kleur vertonen. Dit getuigt van het unieke kleurschakering van de tafel.

Onderhoudstips
Het tafelblad is gefinaliseerd met een meubelolie. Deze finish biedt bescherming, maar deze bescherming is beperkt. Het is verstandig ook zelf het blad te behandelen met een daarvoor geschikte lak of olie. Dit om je tafelblad langdurig in uitmuntende staat te houden. Bovendien behoudt het blad om die reden tevens leuker en langer zijn originele kleur, waar een houten tafelblad dat onbehandeld is uiteindelijk zijn warme kleurnuance zal kwijtraken.

We raden het daarnaast af je tafel boven een verwarming of radiator te plaatsen. Je wilt namelijk voorkomen dat het hout gaat werken door afwisseling in de temperatuur.

Extra informatie
Merk

Type

Eetkamertafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

75 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

8718548048751