Eetkamertafel Denise – Rond – Bruin

329,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8718548048744
Beschrijving

Informatie Eetkamertafel Denise – Rond

Ben jij op zoek naar een nieuwe eetkamertafel? Dan is de Denise eetkamertafel wellicht de eettafel voor jou!

Materiaal
Het tafelblad is ontwikkeld van essenhout fineer met een walnootkleurige finish (gebeitst en gelakt). Het blad heeft een goud geverfde ijzeren boord, dit loopt ook weer door in de poten. De poten zelf zijn gefabriceerd uit metaal. De poten zijn voorzien van plastic dopjes voor bescherming van jouw vloer.

Unieke eigenschappen
Omdat dit product handgemaakt is, is elke tafel exceptioneel. Daarom kan het houten tafelblad tevens onregelmatigheden in vorm en kleur vertonen, wat het orginele kleurschakering van de tafel laat zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad is bewerkt met een meubelolie. Deze olie biedt beperkte bescherming. Daarom raden wij aan je meubel zelf mede te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft je tafelblad in bovenmatige staat. Daarnaast behoudt het blad om die reden langer zijn originele kleur, waar onbehandeld hout uiteindelijk zijn warme kenmerk zal verliezen.

Plaats je tafel bij voorkeur niet regelrecht boven een verwarming of radiator. Hout zet uit bij hogere temperaturen en krimpt weer wanneer de temperatuur daalt. Deze zogenaamde ‘werking’ van het hout wil je zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Eetkamertafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

75 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

8718548048744