Eetkamertafel Friends – Bruin

529,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719323326446
Beschrijving

Informatie Eetkamertafel Friends

Gezellig tafelen aan een ronde tafel. Het forse pluspunt is dat je gemoedelijk met zijn allen bij elkaar zit. Zo heb je contact met iedereen aan tafel. Eettafel Friends is zo een ronde tafel. Combineer hem met toffe eetkamerstoelen en jouw eetkamer is klaar voor uren tafelplezier.

Materiaal 
De tafel bestaat volmaakt uit mangohout. Het hout van de mangoboom wordt ingezet wanneer de oude bomen geen vruchten meer dragen. Hierdoor is mangohout duurzaam.

Unieke eigenschappen
Omdat dit product handgemaakt is, is elke tafel zeldzaam. Daarom kan het houten tafelblad ook onregelmatigheden in constructie en kleurspeling vertonen, wat het mooie kleur van de tafel laat zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad is bewerkt met een meubelolie. Deze olie biedt beperkte bescherming. Daarom raden wij aan je meubel zelf ook te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft je tafelblad in ideale staat. Daarnaast behoudt het blad hierdoor langer zijn originele kleur, waar onbehandeld hout uiteindelijk zijn warme kenmerk zal verliezen.

Plaats je tafel bij voorkeur niet regelrecht boven een verwarming of radiator. Hout zet uit bij hogere temperaturen en krimpt weer wanneer de temperatuur daalt. Deze zogenaamde ‘werking’ van het hout wil je zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Eetkamertafel

Materiaal frame

Mangohout

Hoogte

76 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

Afmeting

130 x 130 cm

EAN

8719323326446

Denk ook aan...

-63%
29,99

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen