Eetkamertafel Noud

499,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 2201/16AL Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Eetkamertafel Noud

Ben je op zoek naar de foutloze eetkamertafel met een stoer uiterlijk? Dan is eetkamertafel Noud dé tafel voor jou!

Materiaal tafelblad
Het tafel blad is gemaakt van mangohout. Het hout van de mangoboom wordt ingezet wanneer de oude bomen geen vruchten meer dragen. Hierdoor is mangohout duurzaam. Mangohout is licht tot donker goudbruin, waarbij gele en groene vlekken te vinden zijn. De gele en groene vlekken worden gemaskeerd door ze in te kleuren, waardoor het een egaal effect krijgt. Door het hout verder te beitsen, krijgt het mangohout een bepaalde kleurspeling. Uiteindelijk wordt het mangohout blank afgelakt, zodat het bescherming biedt tegen vuil en nattigheid. 

Materiaal raamwerk
Om er voor te zorgen dat de tafel grondig staat is het frame gemaakt uit staal. Het stalen frame heeft een opgeschuurde afwerking. Dit laat hem er stoer uitzien, maar combineert mede handig bij andere meubels in de kamer. De geschuurde stalen poten zijn trapezevormig en hebben een dikte van 10 centimeter. Dit zorgt voor een stoere vintage-look.

Onderhoud
Om de kwaliteit van het hout zo maximaal mogelijk te houden is het van belang dat je er gedetailleerd mee omgaat. Vermijd onder andere hete voorwerpen als pannen en kopjes. Gebruik hieronder altijd onderzetters.

In dagelijks gebruik kun je de tafel afnemen met een lichtvochtige doek.

Extra informatie
Merk

EAN

2201/16AL

Denk ook aan...