Eetkamertafel Osaka

479,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 2392/48
Beschrijving

Informatie Eetkamertafel Osaka

Ben je op zoek naar de ideale eettafel met een stoer uiterlijk? Dan is eetkamertafel Osaka misschien dé tafel voor jou!

Materiaal 
Deze tafel heeft een Acaciahouten tafelblad en metalen poten met een zwarte coating. Combineer de prachtige tafel met een paar stoere eetkamerstoelen voor op-en-top diner plezier.

Deze tafel is met de grootste zorg handgemaakt. Een handgemaakte tafel is altijd uniek en vertoont daarom ook onregelmatigheden in conditie of kleur. Dit is inherent aan een handgemaakt item en laat dan ook het unieke kleur van de tafel zien.

Onderhoudstips
Voor de finish van dit tafelblad is gebruik ontwikkeld van een meubelolie. Deze olie beschermt het tafelblad tegen beschadigingen. Deze bescherming blijft echter niet altijd ultiem en zal op den duur echt afnemen. Behandel het tafelblad daarom ook zelf met een daarvoor geschikte lak of olie. Zo blijft het hout langdurig in topconditie. Door het hout kostelijk te behandelen blijft mede de oorspronkelijk karakter intact. Onbehandeld hout verliest op de lange termijn zijn warme kenmerk.

Het is niet verstandig je tafel in de buurt of zelfs boven een verwarming of radiator neer te zetten. Door temperatuur schommelingen zet het hout uit en/of krimpt het in. Om het hout van het tafelblad in optimale staat te houden wil je deze werking zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Type

Eetkamertafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

77 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

2392/48