Eetkamertafel Triangle – Bruin

599,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719274322962 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Eetkamertafel Triangle

Eenvoud is enorm aantrekkelijk! De Mango eettafel Triangle is hier een heel goed voorbeeld van.

Materiaal 
Het stoere tafelblad is gebouwd van manghout. Het hout van de mangoboom wordt ingezet wanneer de oude bomen geen vruchten meer dragen. Hierdoor is mangohout duurzaam. De slanke metalen poten combineren luxueus met het massieve en industriële tafelblad.

Unieke eigenschappen
Omdat dit item handgemaakt is, is iedere tafel uniek. Het houten blad kan daarom mede onregelmatigheden vertonen in vorm en kenmerk, welke het unieke karakter van de tafel laten zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad van dit meubel is afgewerkt met meubelolie. De bescherming die deze olie biedt, is beperkt. Het wordt dan mede aangeraden om ook zelf je meubel te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft het blad van je tafel in topconditie. Daarnaast blijft het tafelblad hierdoor zijn originele kleur behouden, waar onbewerkt hout op den duur zijn warme kleur verliest.

Het is verstandig je tafel niet ogenblikkelijk boven een verwarming of radiator te plekken, om te voorkomen dat het hout gaat werken. Dit betekent dat het hout langzaam uitzet bij hogere temperaturen en weer inkrimpt zodra de temperatuur zakt.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Eetkamertafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

78 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

8719274322962