Eetkamertafel Triangle – Rond – Bruin

579,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719274324942
Beschrijving

Informatie Eetkamertafel Triangle – Rond

Eetkamertafel Triangle is prachtige in al zijn eenvoud. Hij laat zich simpelweg samenstellen met uiteenlopende woonstijlen en hoort bij met zijn compacte formaat foutloos in iedere ruimte.

Materiaal
Het tafelblad is gemaakt van stoer massief mangohout. Het blad rust op een metalen onderstel. De combinatie van een stoer massief mangohouten blad met zwarte poten is altijd fijn en zal je nooit vervelen. 

Unieke eigenschappen
Omdat dit item handgemaakt is, is elke tafel bijzonder. Daarom kan het houten tafelblad bovendien onregelmatigheden in bouw en kleur vertonen, wat het klassieke kenmerk van de tafel laat zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad is bewerkt met een meubelolie. Deze olie biedt beperkte beveiliging. Daarom raden wij aan je meubel zelf ook te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft je tafelblad in perfecte staat. Daarnaast behoudt het blad hierdoor langer zijn originele kleur, waar onbehandeld hout uiteindelijk zijn warme kleurnuance zal verliezen.

Plaats je tafel bij voorkeur niet onmiddelijk boven een verwarming of radiator. Hout zet uit bij hogere temperaturen en krimpt weer wanneer de temperatuur daalt. Deze zogenaamde ‘werking’ van het hout wil je zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Eetkamertafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

78 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

8719274324942