Eetkamertafel Ziggy – Bruin

549,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720143413124
Beschrijving

Informatie Eetkamertafel Ziggy

Heb je er wel eens aan gedacht om een ronde tafel te ruimtes in je interieur? Een ronde tafel is heel genoeglijk. Je zit met zijn allen rond een middelpunt en kunt zo gesprekken voeren met eenieder ten opzichte van een rechthoekige tafel. 

Eetkamertafel Ziggy is zo’n prachtige ronde tafel. De combinatie metalen onderstel met een mangohouten blad geeft de tafel een stoer maar tegelijkertijd ook landelijk effect.

Materiaal
Mangohout is een houtsoort die meestal wordt ingezet binnen de meubelbranche. Hout van de mangoboom is immers niet alleen heel erg mooi en stevig, maar ook nog eens beschermd. Het hanteer van dit mangohout en een metaal onderstel waakt er voor dat je een behoorlijke tafel neerzet waar je nog jaren lol van zult hebben.

Unieke kenmerken
Omdat dit item handgemaakt is, is elke tafel exceptioneel. Daarom kan het houten tafelblad ook onregelmatigheden in constructie en kleur vertonen, wat het orginele kleur van de tafel laat zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad is bewerkt met een meubelolie. Deze olie biedt beperkte protectie. Daarom raden wij aan je meubel zelf mede te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft je tafelblad in volmaakte staat. Daarnaast behoudt het blad om die reden langer zijn originele kleurschakering, waar onbehandeld hout uiteindelijk zijn warme kleurspeling zal verliezen.

Plaats je tafel bij voorkeur niet ogenblikkelijk boven een verwarming of radiator. Hout zet uit bij hogere temperaturen en krimpt weer wanneer de temperatuur daalt. Deze zogenaamde ‘werking’ van het hout wil je zien te voorkomen.

Afmetingen
140 x 140 x 76 centimeter
130 x 130 x 76 cm

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Eetkamertafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

76 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

8720143413124