Eetkamertafel Zip – Bruin

749,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719323328051
Beschrijving

Informatie Eetkamertafel Zip

Eetkamertafel Zip is een prachtige ovalen tafel. De combinatie metalen spinpoot met een mangohouten blad geeft de tafel een stoer maar tegelijkertijd bovendien landelijk effect.

Materiaal
Mangohout is een houtsoort die veelvoorkomend wordt toepast binnen de meubelbranche. Hout van de mangoboom is immers niet alleen heel erg mooi en stevig, maar tevens nog eens duurzaam. Het hanteer van dit mangohout en een metaal onderstel zorgt er voor dat je een grondige tafel neerzet waar je nog jaren plezier van zult hebben.

Unieke eigenschappen
Omdat dit product handgemaakt is, is elke tafel exceptioneel. Daarom kan het houten tafelblad ook onregelmatigheden in vorm en kleur vertonen, wat het orginele kenmerk van de tafel laat zien.

Onderhoudstips
Het tafelblad is bewerkt met een meubelolie. Deze olie biedt beperkte beveiliging. Daarom raden wij aan je meubel zelf ook te behandelen met een daarvoor geschikte olie of lak. Zo blijft je tafelblad in bovenmatige staat. Daarnaast behoudt het blad om die reden langer zijn originele kleur, waar onbehandeld hout uiteindelijk zijn warme kleur zal verliezen.

Plaats je tafel bij voorkeur niet regelrecht boven een verwarming of radiator. Hout zet uit bij hogere temperaturen en krimpt weer wanneer de temperatuur daalt. Deze zogenaamde ‘werking’ van het hout wil je zien te voorkomen.

Extra informatie
Merk

Kleur

Type

Eetkamertafel

Materiaal frame

Metaal

Hoogte

76 cm

Materiaal tafelblad

Vorm

EAN

8719323328051