Elektrische Boxspring Clint – Antraciet – 140 x 200

1.149,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242043493
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspring Clint

Iedereen weet tegenwoordig dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt, is een optimaal bed ontzettend belangrijk.

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet ontzettend vind liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt gebracht met 2 gestoffeerde, pocketgeveerde boxen met 7 comfortzones van 20 cm hoog. Omdat de boxen ook van pocketveren voorzien zijn, levert dit je extra ligcomfort op. Ook hebben de boxen een anti-slip gunstig. Zo blijven de matrassen volmaakt liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Het matras is ontworpen van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijv. op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op diverse rijen. Deze rijen wisselen in hechtheid waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de allerlei rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en optimaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De splittopper
De splittopper is een prachtexemplaar. De splittopper is voorzien van een 90 cm split. bestaat uit een 4,vijf cm comfortschuim kern en heeft een totale hoogte van zes cm. De splittopper bedekt het gehele bed. De splittopper zorgt voor additionele comfort en geeft een sensationeel ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en simpelweg te verwijderen.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn 12 cm hoog. De boxspring heeft in geheel 12 poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft 18 comfort knopen. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten tien centimeter uit.

Elektrisch verstelbaar
Lees jij ’s avonds voor het dommelen gaan nog met alle plezier een boek? Of kijk je nog wel eens tv om te ontspannen? Deze elektrische boxspring kan bij zowel het hoofd- als voeteneinde versteld worden. Zo kan je sfeervol comfortabel zitten/liggen. Het is helemaal jouw feestje!

Onderhoud
Om zo lang misschien van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras geschikt onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang eventueel plezier van.

Levering op maten
De boxsprings worden normaal overgedragen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans gebracht over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een bondige extra bedrag wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keus. Zo hoef je zelf met niets te zwoegen of je gereedschap tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Comfortschuim

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

56 cm

EAN

8719242043493