Elektrische Boxspring Clint – Antraciet – 180 x 200

1.399,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242043516
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspring Clint

Iedereen weet tegenwoordig dat het hebben van een bevredigende nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt, is een fijn bed ontzettend belangrijk.

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed aanschaffen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de bovenmatige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, mogelijke verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam geacclimatiseerd is aan een nieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 gestoffeerde, pocketgeveerde boxen met 7 comfortzones van 20 cm hoog. Omdat de boxen ook van pocketveren voorzien zijn, levert dit je extra ligcomfort op. Ook hebben de boxen een anti-slip laag. Zo blijven de matrassen foutloos liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Het matras is gemaakt van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde massa. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de allerlei veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Door de verscheidene rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en prima buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De splittopper
De splittopper is een prachtexemplaar. De splittopper is voorzien van een 90 cm split. bestaat uit een vier,5 cm comfortschuim kern en heeft een volle hoogte van zes cm. De splittopper bedekt het totale bed. De splittopper waakt voor extra luxe en geeft een daverend ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en aangenaam te verwijderen.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in ideaal twaalf poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft achtien schitterend knopen. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten tien centimeter uit.

Elektrisch verstelbaar
Lees jij ’s avonds voor het dromen gaan nog met alle voldoening een boek? Of kijk je nog wel eens tv om te ontspannen? Deze elektrische boxspring kan bij zowel het hoofd- als voeteneinde versteld worden. Zo kan je lekker comfortabel zitten/liggen. Het is volkomen jouw feestje!

Onderhoud
Om zo lang misschien van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras extreem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te omdraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang misschien plezier van.

Levering op afmeting
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen toevallig tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans geleverd over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat extra service aan. Voor een bondige extra bedrag wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Comfortschuim

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

56 cm

EAN

8719242043516

Denk ook aan...