Elektrische Boxspring Clint – Antraciet – 180 x 200

1.449,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8719242043516ja
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspring Clint

Iedereen weet tegenwoordig dat het hebben van een goede nachtrust essentieel is voor een gezond leven. Omdat je 1/3 van je leven slaapt, is een juist bed ontzettend belangrijk.

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een fonkelnieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vind liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te beproeven of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam geacclimatiseerd is aan een kersvers bed?

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 gestoffeerde, pocketgeveerde boxen met zeven comfortzones van 20 cm hoog. Omdat de boxen mede van pocketveren voorzien zijn, levert dit je aanvullende ligcomfort op. Ook hebben de boxen een anti-slip voordelig. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Het matras is gefabriceerd van pocketveren met 300 pocketveren per m² en heeft zeven comfortzones. Dit zijn zachtere zones die bijvoorbeeld op schouder- en heuphoogte zitten zodat het matras daar verder in kan veren bij hetzelfde gewicht. Bij een matras met een pocketveren kern zijn de meerdere veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen. Deze rijen wisselen in sterkte waardoor de zeven comfortzones ontstaan. Door de allerlei rijen en de losse pocketveren is sprake van een uiterst soepel en maximaal buigbaar vereninterieur met een hoog draagvermogen. Pocketverenkernen zijn de verenkernen met de hoogste puntelasticiteit.

De splittopper
De splittopper is een prachtexemplaar. De splittopper is voorzien van een 90 cm split. bestaat uit een 4,5 cm comfortschuim kern en heeft een volle hoogte van zes cm. De splittopper bedekt het volle bed. De splittopper zorgt voor additionele luxe en geeft een daverend ligcomfort. De doorgestikte hoes is wasbaar op 60°C en moeiteloos te verwijderen.

De poten
De poten hebben een blokvorm en zijn twaalf cm hoog. De boxspring heeft in geheel 12 poten.

Het hoofdbord
Het hoofdbord heeft 18 schitterend knopen. Het hoofdbord is 120 cm hoog en steekt aan beide kanten 10 centimeter uit.

Elektrisch te verstellen
Lees jij ’s avonds voor het slapen gaan nog met alle lol een boek? Of kijk je nog wel eens tv om te ontspannen? Deze elektrische boxspring kan bij zowel het hoofd- als voeteneinde versteld worden. Zo kan je heerlijk aangenaam zitten/liggen. Het is helemaal jouw feestje!

Onderhoud
Om zo lang soms van een lekkere nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras extreem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras een keer per maand om te rondraaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang eventueel plezier van.

Levering op dimensies
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen toevallig tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je gereedschap tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 120 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Comfortschuim

Topper hoogte

6 cm

Topper tijk

Comfortschuim

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

12 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

56 cm

EAN

8719242043516ja

Denk ook aan...

-64%
125,00

3 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-50%