Elektrische Boxspring – Mace – Trendy – Antraciet – 180 x 210

2.299,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: c4b054291461 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspring – Mace – Trendy

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-boxen van 20 centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het enorme voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het belangrijkste kan worden geordend. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes ingepakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een laag van luxury-foam.

De matrassen
Deze boxspring wordt gebracht met 2 pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de hechtheid Medium en Stevig. Zelf kan je selecteren welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren diverse hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lijf altijd volmaakt ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot stevige bodem.

Elektrisch verstelbaar
De boxspring is traploos elektrisch verstelbaar. Zowel het voeten als het hoofdeinde te verstellen. Zo kan je nog aangenaam een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een ontspannen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is ontwikkeld van hoge klasse HR50 Koudschuim. De topper is om die reden zo’n 9 cm hoog. De tijk van het topmatras is gefabriceerd van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Mace heeft een Trendy hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een luxueus en hedendaagse look. Het hoofdbord is 110 cm hoog, is approximatief acht cm dik en steekt aan beide kanten 10 cm uit.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm