Elektrische Boxspring – Mace – Vlak – Antraciet – 180 x 200

1.999,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 656f333631d0 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspring – Mace – Vlak

De boxen
Deze boxspring wordt overgedragen met twee pocketveren-boxen van 20 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitmuntend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de steun van het lijf het mooiste kan worden geregeld. Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een goedkoop van luxury-foam.

De matrassen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de intensiteit Medium en Stevig. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren meerdere hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lijf altijd uitmuntend ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot stevige bodem.

Elektrisch verstelbaar
De boxspring is traploos elektrisch te verstellen. Zowel het voeten als het hoofdeinde verstelbaar. Zo kan je nog heerlijk een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een ontspannen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook waakt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is gecreëerd superieur HR50 Koudschuim. De topper is hierom zo’n negen cm hoog. De tijk van het topmatras is gemaakt van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Mace heeft een vlak hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een luxueuze en modieuze uitstraling. Het hoofdbord is 110 cm hoog, is ongeveer 6 cm dik en steekt aan beide kanten 10 cm uit.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

6 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

Denk ook aan...