Elektrische Boxspring – Mace – Zeno – 140 x 200

1.599,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 4f3503ca0fad
Beschrijving

Elektrische Boxspring – Mace – Zeno

Gratis montage t.w.v. € 99,99 en levering twv €50!
Deze boxspring wordt totaal vrij van kosten bij jou thuis bezorgd en gemonteerd in de gewenste kamer. De vervoerder zal contact opnemen voor het maken van de afspraak zodra de boxspring klaar staat voor levering.
 
De boxen
Deze boxspring wordt gebracht met 2 pocketveren-boxen van twintig centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitmuntend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het enorme winst van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het belangrijkste kan worden geordend. Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een laag van luxury-foam.
 
Het matras
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn verkrijgbaar in de sterkte medium en behoorlijk. Zelf kan je vaststellen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit zeven comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren uiteenlopende hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd uitmuntend ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot sterke bodem.

Elektrisch te verstellen
De boxspring is traploos elektrisch te verstellen. Zowel het voeten als het hoofdeinde te verstellen. Zo kan je nog lekker een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een ontspannen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is gebouwd hoogwaardig HR50 Koudschuim. De topper is hierdoor zo’n 9 cm hoog. De tijk van het topmatras is ontwikkeld van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Mace heeft een Zeno hoofdbord. Dit hoofdbord is in 4 enorme vlakken opgedeeld, en heeft hierom een luxueus en hedendaagse uitstraling. Het hoofdbord is 122 cm hoog, is approximatief vijftien centimeter dik en steekt aan beide kanten 10 centimeter uit.

Onderhoud
Om zo lang eventueel van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je maximaal voor je matras zorgen. Door je matras minimaal één keer in de maand om te omdraaien voorkom je kuilvorming en bezit je langer van de bovenmatige ondersteuning.

Levering op maat 
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor het afleveren van de boxspring wordt er contact met je opgenomen om een bezorgafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard overgedragen over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

122 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

71 cm