Elektrische Boxspring – Mace – Zeno – 160 x 200

1.899,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 34a1182dfeb1
Beschrijving
Gratis montage t.w.v. € 99,99 en levering twv €50!
Deze boxspring wordt helemaal vrij van kosten bij jou binnen bezorgd en gemonteerd in de gewenste kamer. De vervoerder zal contact opnemen voor het maken van de afspraak zodra de boxspring klaar staat voor bezorging.
 
De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-boxen van 20 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitstekend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het forse profijt van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het meest gewaardeerde kan worden gerangschikt. Het pocketvering matras karakteriseert zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes ingepakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een gunstig van luxury-foam.
 
Het matras
Deze boxspring wordt overgedragen met twee pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn verkrijgbaar in de hechtheid medium en behoorlijk. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit zeven comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren allerlei hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd uitmuntend ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan bovendien een medium tot behoorlijke bodem.

Elektrisch te verstellen
De boxspring is traploos elektrisch verstelbaar. Zowel het voeten als het hoofdeinde verstelbaar. Zo kan je nog aangenaam een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een relaxen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra luxe zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is gefabriceerd hoogwaardig HR50 Koudschuim. De topper is om die reden zo’n 9 cm hoog. De tijk van het topmatras is ontworpen van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Mace heeft een Zeno hoofdbord. Dit hoofdbord is in vier forse vlakken opgedeeld, en heeft hierdoor een prachtig en stijvolle uitstraling. Het hoofdbord is 122 cm hoog, is approximatief vijftien centimeter dik en steekt aan beide kanten 10 cm uit.

Onderhoud
Om zo lang soms van een buitengewone nachtrust te kunnen genieten, moet je optimaal voor je matras waken. Door je matras minimaal één keer in de maand om te draaien voorkom je kuilvorming en voldoende je langer van de rijkelijke ondersteuning.

Levering op maat 
De boxsprings worden doorgaans geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor het afleveren van de boxspring wordt er contact met je opgenomen om een bezorgafspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

122 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

71 cm