Elektrische Boxspring – Mace – Zeno – 160 x 210

2.199,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 1dfe4f86a2e1
Beschrijving

Elektrische Boxspring – Mace – Zeno

Gratis montage t.w.v. € 99,99 en aflevering twv €50!
Deze boxspring wordt compleet vrij van kosten bij jou binnen geleverd en gemonteerd in de gewenste kamer. De vervoerder zal contact opnemen voor het maken van de afspraak zodra de boxspring klaar staat voor levering.
 
De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-boxen van twintig centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het flinke profijt van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het mooiste kan worden meestal. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een gunstig van luxury-foam.
 
Het matras
Deze boxspring wordt gebracht met twee pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de sterkte medium en sterk. Zelf kan je beslissen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren diverse hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd perfect ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan mede een medium tot behoorlijke bodem.

Elektrisch verstelbaar
De boxspring is traploos elektrisch te verstellen. Zowel het voeten als het hoofdeinde verstelbaar. Zo kan je nog lekker een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een relaxen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje aanvullende comfort zorgen! Ook waakt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is gemaakt kwalitatief HR50 Koudschuim. De topper is hierdoor zo’n 9 cm hoog. De tijk van het topmatras is gefabriceerd van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Mace heeft een Zeno hoofdbord. Dit hoofdbord is in 4 enorme vlakken opgedeeld, en heeft hierom een luxe en actuele uitstraling. Het hoofdbord is 122 cm hoog, is approximatief vijftien cm dik en steekt aan beide kanten tien centimeter uit.

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een lekkere nachtrust te kunnen genieten, moet je optimaal voor je matras waken. Door je matras minimaal één keer in de maand om te omkeren voorkom je kuilvorming en beschikt je langer van de perfecte ondersteuning.

Levering op maat 
De boxsprings worden normaal geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor het afleveren van de boxspring wordt er contact met je opgenomen om een bezorgafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

122 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

71 cm

Denk ook aan...

-20%
79,99

0 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen

-18%
89,99

5 beoordelingen

Levertijd: 2 - 4 werkdagen