Elektrische Boxspring – Mace – Zeno – 180 x 200

2.299,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 55d9c543da5b
Beschrijving
Gratis montage t.w.v. € 99,99 en levering twv €50!
Deze boxspring wordt afgeladen vrij van kosten bij jou thuis bezorgd en bevestigd in de gewenste kamer. De vervoerder zal contact opnemen voor het maken van de afspraak zodra de boxspring klaar staat voor levering.
 
De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met 2 pocketveren-boxen van twintig cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitmuntend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het royale voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het beste kan worden geordend. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes ingepakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een goedkoop van luxury-foam.
 
Het matras
Deze boxspring wordt gebracht met 2 pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de stevigheid medium en stevig. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren brede hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd ideaal ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot grondige bodem.

Elektrisch te verstellen
De boxspring is traploos elektrisch te verstellen. Zowel het voeten als het hoofdeinde te verstellen. Zo kan je nog sfeervol een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een ontspannen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje additionele comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is ontworpen van hoge niveau HR50 Koudschuim. De topper is om die reden zo’n 9 cm hoog. De tijk van het topmatras is gebouwd van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Mace heeft een Zeno hoofdbord. Dit hoofdbord is in vier grote vlakken opgedeeld, en heeft hierdoor een luxueus en moderne uitstraling. Het hoofdbord is 122 cm hoog, is circa vijftien centimeter dik en steekt aan beide kanten tien cm uit.

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een heerlijke nachtrust te kunnen genieten, moet je maximaal voor je matras oppassen. Door je matras minimaal één keer in de maand om te omdraaien voorkom je kuilvorming en beschikt je langer van de volmaakte ondersteuning.

Levering op maat 
De boxsprings worden normaal overgedragen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor het afleveren van de boxspring wordt er contact met je opgenomen om een bezorgafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal gebracht over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

122 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

71 cm