Elektrische Boxspring – Mace – Zeno – Antraciet – 140 x 210

1.799,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 3f646f8b76a1
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspring – Mace – Zeno

Gratis montage t.w.v. € 99,99 en levering twv €50!
Deze boxspring wordt vol vrij van kosten bij jou thuis overgedragen en bevestigd in de gewenste kamer. De vervoerder zal contact opnemen voor het maken van de afspraak zodra de boxspring klaar staat voor aflevering.
 
De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-boxen van twintig cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen foutloos liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het mooiste kan worden gerangschikt. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een laag van luxury-foam.
 
Het matras
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn verkrijgbaar in de hechtheid medium en stevig. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren uiteenlopende hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd uitstekend ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan mede een medium tot sterke bodem.

Elektrisch te verstellen
De boxspring is traploos elektrisch te verstellen. Zowel het voeten als het hoofdeinde verstelbaar. Zo kan je nog lekker een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een ontspannen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is ontworpen van hoge kaliber HR50 Koudschuim. De topper is om die reden zo’n negen cm hoog. De tijk van het topmatras is gefabriceerd van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Mace heeft een Zeno hoofdbord. Dit hoofdbord is in 4 enorme vlakken opgedeeld, en heeft om die reden een prachtig en hedendaagse look. Het hoofdbord is 122 centimeter hoog, is approximatief 15 cm dik en steekt aan beide kanten tien centimeter uit.

Onderhoud
Om zo lang mogelijk van een lekkere nachtrust te kunnen genieten, moet je ultiem voor je matras waken. Door je matras minimaal één keer in de maand om te omdraaien voorkom je kuilvorming en beschikt je langer van de perfecte steun.

Levering op maat 
De boxsprings worden normaal geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor het afleveren van de boxspring wordt er contact met je opgenomen om een bezorgafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

122 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

71 cm

Denk ook aan...

-22%
349,00

2 beoordelingen

Levertijd: 3 - 4 weken