Elektrische Boxspring Olivia – 160 x 200

1.769,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: e08eafd000d2
Beschrijving
Een artistieke boxspring maakt je slaapkamer een ruimte die briljante en zonnig aanvoelt. Deze boxspring is gecreëerd met de voornaamste materialen om een bevredigende nachtrust voor jou te garanderen! 
 
100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet heerlijk vind liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te beproeven of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een gloednieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee pocketveren-boxen van 27 cm hoog. Het forse voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het mooiste kan worden gerangschikt. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd.

Elektrisch verstelbaar
Dit bed is elektrisch verstelbaar. Zo kan je nog aangenaam even een boek lezen of je spelletje afmaken op je telefoon voor het dommelen gaan in een relaxen positie! 

Het matras
De kern bestaat uit 300 pocketveren per m². Wat is pocketvering nu eigenlijk? Dat zullen we even uitleggen! Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is vervaardigd van hoge klasse HR Koudschuim. De topper is hierdoor zo’n acht cm hoog. 

Deze stijlvolle boxspring is ontwikkeld van antraciet kleurige stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een strakke en hedendaagse look! Het hoofdbord is 115 cm hoog, steekt aan beide zijden 8 cm uit en is 15 cm dik.

Levering op afmeting
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane aarde; bovendien wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je zielsgraag nog wat extra service aan. Voor een korte extra bedrag wordt de boxspring voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je benodigdheden tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

8 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

115 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte box

27 cm

Hoogte matrassen

21 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

Denk ook aan...

-75%
-33%
39,99

8 beoordelingen

Levertijd: PRE-ORDER MET KORTING 4-5 weken

-20%
-57%
49,99

8 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen