Elektrische Boxspring Olivia – Antraciet – 180 x 200

1.849,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: bd4a8caf1392
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspring Olivia

Een stijlvolle boxspring maakt je slaapkamer een ruimte die luxueus en zwoel aanvoelt. Deze boxspring is gefabriceerd met de eersterangs materialen om een betrouwbare nachtrust voor jou te garanderen! 
 
100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vind liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf aangepast is aan een nieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt gebracht met twee pocketveren-boxen van 27 centimeter hoog. Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de support van het lijf het voornaamste kan worden geregeld. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes ingepakt, die aan elkaar zijn gelijmd.

Elektrisch te verstellen
Dit bed is elektrisch verstelbaar. Zo kan je nog comfortabel even een boek lezen of je spelletje afmaken op je telefoon voor het slapen gaan in een relaxen positie! 

Het matras
De kern bestaat uit 300 pocketveren per m². Wat is pocketvering nu eigenlijk? Dat zullen we even uitleggen! Bij een matras met een pocketveren kern zijn de uiteenlopende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op uiteenlopende rijen.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje additionele comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gefabriceerd van hoge kaliber HR Koudschuim. De topper is hierom zo’n acht cm hoog. 

Deze eigentijdse boxspring is ontworpen van antraciet kleurige stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een gespannen en hedendaagse look! Het hoofdbord is 115 cm hoog, steekt aan beide zijden 8 cm uit en is vijftien centimeter dik.

Levering op formaat
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je behoeften tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

8 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

115 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte box

27 cm

Hoogte matrassen

21 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm