Elektrische Boxspring Olivia – Antraciet – 180 x 210

1.849,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 411226f34bc2
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspring Olivia

Een stijlvolle boxspring maakt je slaapkamer een ruimte die luxueuze en warm aanvoelt. Deze boxspring is ontwikkeld met de mooiste materialen om een goede nachtrust voor jou te garanderen! 
 
100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet gezellig vind liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de foutloze match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-boxen van 27 cm hoog. Het enorme voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het mooiste kan worden gerangschikt. Het pocketvering matras karakteriseert zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hulsjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd.

Elektrisch verstelbaar
Dit bed is elektrisch verstelbaar. Zo kan je nog moeiteloos even een boek lezen of je spelletje afmaken op je telefoon voor het dromen gaan in een relaxen positie! 

Het matras
De kern bestaat uit 300 pocketveren per m². Wat is pocketvering nu eigenlijk? Dat zullen we even uitleggen! Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk ingepakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op meerdere rijen.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook waakt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van deze topper is gebouwd van hoge niveau HR Koudschuim. De topper is hierom zo’n 8 cm hoog. 

Deze stijlvolle boxspring is gemaakt van antraciet kleurige stof en heeft een bijpassend hoofdbord. Door de rechthoekige vlakken in het hoofdbord krijgt dit bed een gespannen en hedendaagse look! Het hoofdbord is 115 cm hoog, steekt aan beide zijden 8 cm uit en is vijftien cm dik.

Levering op afmeting
De boxsprings worden standaard gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat additionele service aan. Voor een korte extra bedrag wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar keus. Zo hoef je zelf met niets te zwoegen of je benodigdheden tevoorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

300 per/m²

Kern matras

Aantal veren matras

300 per/m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

8 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

115 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte box

27 cm

Hoogte matrassen

21 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

Denk ook aan...