Elektrische Boxspring Quinten – 140 x 210

1.899,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: b5b9f5e5a396
Beschrijving

Elektrische Boxspring Quinten

Een boxspring is een hele uitgave en moet uitstekend bij jou en bij je slaapkamer behoren. Deze boxspring met luxe hoofdbord geeft in eerste instantie een chique look aan de slaapkamer! Daarnaast is deze boxspring elektrisch, zo kan je lekker ’s avonds zittend in bed tv kijken of een boek lezen. De boxspring wordt ondersteund door 2 krachtige motoren van twee x 4500 newton. Het hoofdeinde kan elektrisch omhoog zowel als het voeteneinde; deze heeft zelfs een knik bij de knieën zodat je het meeste comfort ervaart!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een fonkelnieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een kersvers bed?

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Deze boxspring heeft prettig pocketveren matrassen. De pocketveer wordt zo genoemd, doordat alle veren afzonderlijk zijn verpakt in een zakje van textiel, de zogeheten ‘pocket’. Door het gebruik van de pockets kunnen de afzonderlijke veren niet tegen elkaar schuren. Dit voorkomt een piepend of schurend geluid zodat jij gezellig ononderbroken kunt blijven slapen ’s nachts. 

Het grootste voordeel van een pocketvering matras is dat deze de beste ondersteuning biedt voor jouw lichaam. Hoe meer veren per m2, hoe leuker deze support is. Dit matras beschikt over 275 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. 

De topper
Naast alle bovenstaande voordelen is deze boxspring tevens nog voorzien van een losse koudschuim topper. Koudschuim is uitermate veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen goede support, maar ook volslagen comfort. De topper is anti-allergisch en is negen cm dik.

LET OP: De koudschuim topper is volledig wit, niet bekleed onder andere op de foto!

Levering op formaat
De boxsprings worden standaard gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard overgedragen over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

275 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

275 per m²

Aantal comfortzones

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Polyester

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

Denk ook aan...

-22%
-60%
7,99

8 beoordelingen

Levertijd: 1 - 3 werkdagen