Elektrische Boxspring Quinten – 140 x 210

1.899,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: b5b9f5e5a396
Beschrijving
Een boxspring is een hele uitgave en moet uitstekend bij jou en bij je slaapkamer passen. Deze boxspring met schitterende hoofdbord geeft in eerste instantie een chique virtuositeit aan de slaapkamer! Daarnaast is deze boxspring elektrisch, zo kan je exceptioneel ’s avonds zittend in bed tv kijken of een boek lezen. De boxspring wordt ondersteund door 2 krachtige motoren van 2 x 4500 newton. Het hoofdeinde kan elektrisch omhoog zowel als het voeteneinde; deze heeft zelfs een knik bij de knieën zodat je het meeste comfort ervaart!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een kersvers bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet buitengewoon vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de bovenmatige match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een kersvers bed?

De boxen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen volmaakt liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Deze boxspring heeft lekker pocketveren matrassen. De pocketveer wordt zo genoemd, doordat alle veren afzonderlijk zijn ingepakt in een zakje van textiel, de zogeheten ‘pocket’. Door het gebruik van de pockets kunnen de afzonderlijke veren niet tegen elkaar schuren. Dit voorkomt een piepend of schurend geluid zodat jij gezellig onbelemmerd kunt blijven dommelen ’s nachts. 

Het grootste winst van een pocketvering matras is dat deze de eersterangs ondersteuning biedt voor jouw lichaam. Hoe meer veren per m2, hoe leuker deze support is. Dit matras beschikt over 275 veren per m2 en heeft om die reden een medium-stevige bodem. 

De topper
Naast alle bovenstaande voordelen is deze boxspring ook nog voorzien van een losse koudschuim topper. Koudschuim is uitermate veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen goede ondersteuning, maar ook mogelijkheid4 luxe. De topper is anti-allergisch en is 9 cm dik.

LET OP: De koudschuim topper is vol wit, niet gestoffeerd bijv. op de foto!

Levering op afmeting
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

275 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

275 per m²

Aantal comfortzones

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Polyester

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

Denk ook aan...