Elektrische Boxspring Quinten – 160 x 200

1.899,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 31b20170209b
Beschrijving
Een boxspring is een hele uitgave en moet uitmuntend bij jou en bij je slaapkamer passen. Deze boxspring met luxueuze hoofdbord geeft in eerste instantie een chique uitstraling aan de slaapkamer! Daarnaast is deze boxspring elektrisch, zo kan je heerlijk ’s avonds zittend in bed tv kijken of een boek lezen. De boxspring wordt ondersteund door twee krachtige motoren van 2 x 4500 newton. Het hoofdeinde kan elektrisch omhoog zowel als het voeteneinde; deze heeft zelfs een knik bij de knieën zodat je het meeste luxe ervaart!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een gloednieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet comfortabel vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. Let op, mogelijke verzend- en montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een fonkelnieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen volmaakt liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Deze boxspring heeft gezellig pocketveren matrassen. De pocketveer wordt zo genoemd, omdat alle veren afzonderlijk zijn ingepakt in een zakje van textiel, de zogeheten ‘pocket’. Door het gebruik van de pockets kunnen de afzonderlijke veren niet tegen elkaar schuren. Dit voorkomt een piepend of schurend geluid zodat jij gezellig ongehinderd kunt blijven dommelen ’s nachts. 

Het grootste profijt van een pocketvering matras is dat deze de beste ondersteuning biedt voor jouw lichaam. Hoe meer veren per vierkante meter, hoe mooier deze support is. Dit matras beschikt over 275 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. 

De topper
Naast alle bovenstaande voordelen is deze boxspring bovendien nog voorzien van een losse koudschuim topper. Koudschuim is ontzettend veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen goede ondersteuning, maar bovendien extreem comfort. De topper is anti-allergisch en is 9 cm dik.

LET OP: De koudschuim topper is compleet wit, niet gestoffeerd bijvoorbeeld op de foto!

Levering op afmeting
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen potentieel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat extra service aan. Voor een luttele meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

275 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

275 per m²

Aantal comfortzones

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Polyester

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

Denk ook aan...

-65%
109,00

7 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen