Elektrische Boxspring Quinten – 160 x 210

1.899,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 116961563d76
Beschrijving

Elektrische Boxspring Quinten

Een boxspring is een hele uitgave en moet foutloos bij jou en bij je slaapkamer behoren. Deze boxspring met luxueus hoofdbord geeft in eerste instantie een chique virtuositeit aan de slaapkamer! Daarnaast is deze boxspring elektrisch, zo kan je lekker ’s avonds zittend in bed tv kijken of een boek lezen. De boxspring wordt ondersteund door twee krachtige motoren van twee x 4500 newton. Het hoofdeinde kan elektrisch omhoog zowel als het voeteneinde; deze heeft zelfs een knik bij de knieën zodat je het meeste comfort ervaart!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een fonkelnieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet buitengewoon vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te onderzoeken of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, mogelijke verzend- en montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lichaam aangepast is aan een gloednieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitmuntend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Deze boxspring heeft lekker pocketveren matrassen. De pocketveer wordt zo genoemd, doordien alle veren afzonderlijk zijn verpakt in een zakje van textiel, de zogeheten ‘pocket’. Door het hanteer van de pockets kunnen de afzonderlijke veren niet tegen elkaar schuren. Dit voorkomt een piepend of schurend geluid zodat jij lekker ongestoord kunt blijven slapen ’s nachts. 

Het grootste voordeel van een pocketvering matras is dat deze de voornaamste ondersteuning biedt voor jouw lijf. Hoe meer veren per vierkante meter, hoe leuker deze support is. Dit matras geniet over 275 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. 

De topper
Naast alle bovenstaande voordelen is deze boxspring ook nog voorzien van een losse koudschuim topper. Koudschuim is uitermate veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen goede ondersteuning, maar mede extreem comfort. De topper is anti-allergisch en is negen cm dik.

LET OP: De koudschuim topper is afgeladen wit, niet gestoffeerd bijv. op de foto!

Levering op maat
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal gebracht over de eerste drempel op de begane grond; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een korte additionele bedrag wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

275 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

275 per m²

Aantal comfortzones

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Polyester

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm