Elektrische Boxspring Quinten – Antraciet – 180 x 200

1.899,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 296911c73c6d
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspring Quinten

Een boxspring is een hele uitgave en moet uitmuntend bij jou en bij je slaapkamer behoren. Deze boxspring met luxueuze hoofdbord geeft in eerste instantie een chique uitstraling aan de slaapkamer! Daarnaast is deze boxspring elektrisch, zo kan je heerlijk ’s avonds zittend in bed tv kijken of een boek lezen. De boxspring wordt ondersteund door 2 krachtige motoren van 2 x 4500 newton. Het hoofdeinde kan elektrisch omhoog zowel als het voeteneinde; deze heeft zelfs een knik bij de knieën zodat je het meeste comfort ervaart!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet prettig vindt liggen? Dat is bij ons geen obstakel. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de uitstekende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, mogelijke verzend- en montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een gloednieuw bed?

De boxen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Het matras
Deze boxspring heeft lekker pocketveren matrassen. De pocketveer wordt zo zogenoemd, doordien alle veren afzonderlijk zijn ingepakt in een zakje van textiel, de zogeheten ‘pocket’. Door het bedien van de pockets kunnen de afzonderlijke veren niet tegen elkaar schuren. Dit voorkomt een piepend of schurend geluid zodat jij lekker onbelemmerd kunt blijven dutten ’s nachts. 

Het grootste voordeel van een pocketvering matras is dat deze de mooiste ondersteuning biedt voor jouw lijf. Hoe meer veren per m2, hoe leuker deze support is. Dit matras beschikt over 275 veren per vierkante meter en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. 

De topper
Naast alle bovenstaande voordelen is deze boxspring ook nog voorzien van een losse koudschuim topper. Koudschuim is uitermate veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen betrouwbare ondersteuning, maar bovendien maximaal comfort. De topper is anti-allergisch en is 9 centimeter dik.

LET OP: De koudschuim topper is vol wit, niet gestoffeerd bijvoorbeeld op de foto!

Levering op formaat
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+ €50)
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een luttele meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

275 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

275 per m²

Aantal comfortzones

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Polyester

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm