Elektrische Boxspring Vancouver – 160 x 200

1.249,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105624292
Beschrijving
100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Natuurlijk kan het voorkomen dat het bed niet volledig aansluit bij jou en je slaapwensen. Je kunt 100 nachten proefslapen op deze boxspring om uitgebreid te testen of dit hét bed is voor jou. Nog niet tevreden? Dan halen wij de boxspring totaal gratis bij je op. Houd er wel rekening mee dat verzend- of montagekosten niet worden gecrediteerd.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?
 
De boxen
De boxspring wordt bezorgd inbegrepen 19 centimeter pocket boxen die mee gestoffeerd zijn in een luxe meubelstof. De pocketboxen bevinden zich boven het 12 centimeter frame, welke ook mee gestoffeerd is. Het raamwerk is gefabriceerd van fsc-gecertificeerd hout wat extra gefortificeerd is op 9 bevestigingspunten.
 
Het matras
Bij een elektrische boxspring is een goede topper onmisbaar. De meegeleverde split-topper is maar liefst zeven centimeter dik en is voorzien van een 3D air band voor een optimale ventilatie. De topper heeft een prachtig dubbellaagse tijk, waardoor het briljante aanvoelt. Naast het comfortverhogende werking van de split-topper werk je hiermee tevens de hinderlijke naad tussen 2 eenpersoonsmatrassen weg. Haal het meeste uit uw nachtrust!
 
De topper
Je ontvangt bij aanschaf een bijgeleverd split-topdekmatras met een dikte van maar liefst zeven centimeter. De luxueuze topper biedt een verbeterde ventilatie en is voorzien van een luxueus dubbel gewatteerde tijk. Daarnaast waakt de topper ervoor dat er geen spleet tussen de onderliggende matrassen ontstaat.

Onderhoud
Om de levensduur van je matras te verlengen, is het belangrijk dat je deze optimaal onderhoudt. Zo raden we aan om je matras minimaal één keer per maand om te omdraaien om kuilvorming te voorkomen. Zo heb je niet alleen langer plezier van het matras, maar krijg je bovendien langer een optimale ondersteuning.

Levering op formaat
De boxsprings worden normaal bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard gebracht over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+€50)
Bij deze boxspring bieden wij van harte nog wat extra service aan. Tegen een bondige additionele bedrag wordt het bed op de kamer van jouw optie gemonteerd en voor je geïnstalleerd. Zo hoef je zelf niet te tillen en kun je je behoeften in de schuur laten.

Extra informatie
Merk

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

260 m2

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

5cm comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Dubbel Gewatteerd

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

13 cm

Hoogte poten

8 cm

Hoogte box

19 cm

Hoogte matrassen

19 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8720105624292