Elektrische Boxspring Vancouver – 180 x 200

1.399,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105624339JA
Beschrijving

Elektrische Boxspring Vancouver

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Natuurlijk kan het voorkomen dat het bed niet volledig aansluit bij jou en je slaapwensen. Je kunt 100 nachten proefslapen op deze boxspring om uitgebreid te testen of dit hét bed is voor jou. Nog niet tevreden? Dan halen wij de boxspring geheel gratis bij je op. Houd er wel rekening mee dat verzend- of montagekosten niet worden gecrediteerd.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een kersvers bed?
 
De boxen
De boxspring wordt geleverd inclusief negetien cm pocket boxen die mee gestoffeerd zijn in een luxueuze meubelstof. De pocketboxen bevinden zich boven het twaalf cm frame, welke ook mee gestoffeerd is. Het raamwerk is gecreëerd van fsc-gecertificeerd hout wat extra verstevigd is op negen bevestigingspunten.
 
Het matras
Bij een elektrische boxspring is een goede topper onmisbaar. De meegeleverde split-topper is maar liefst 7 cm dik en is voorzien van een 3D air band voor een optimale ventilatie. De topper heeft een luxueuze dubbellaagse tijk, waardoor het luxueus aanvoelt. Naast het comfortverhogende werking van de split-topper werk je hiermee mede de hinderlijke naad tussen twee eenpersoonsmatrassen weg. Haal het meeste uit uw nachtrust!
 
De topper
Je ontvangt bij aankoop een bijgeleverd split-topdekmatras met een dikte van maar liefst 7 centimeter. De glansrijk topper biedt een verbeterde ventilatie en is voorzien van een briljante dubbel gewatteerde tijk. Daarnaast zorgt de topper ervoor dat er geen spleet tussen de onderliggende matrassen ontstaat.

Onderhoud
Om de levensduur van je matras te verlengen, is het belangrijk dat je deze optimaal onderhoudt. Zo raden we aan om je matras minimaal één keer per maand om te draaien om kuilvorming te voorkomen. Zo heb je niet alleen langer plezier van het matras, maar krijg je tevens langer een optimale ondersteuning.

Levering op maat
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal geleverd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze (+€50)
Bij deze boxspring bieden wij graag nog wat extra service aan. Tegen een bondige additionele bedrag wordt het bed op de kamer van jouw beslissing gemonteerd en voor je geïnstalleerd. Zo hoef je zelf niet te tillen en kun je je gereedschap in de schuur laten.

Extra informatie
Merk

Belasting

Tot 120 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

260 m2

Kern matras

Aantal veren matras

300 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

5cm comfortschuim

Topper hoogte

7 cm

Topper tijk

Dubbel Gewatteerd

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

13 cm

Hoogte poten

8 cm

Hoogte box

19 cm

Hoogte matrassen

19 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8720105624339JA