Elektrische Boxspringset – Aidos – Antraciet – 140 x 200

1.899,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 3f04dda839ed Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Aidos

Een boxspring is een hele uitgave en moet uitmuntend bij jou en bij je slaapkamer horen bij. Deze boxspring met prachtig hoofdbord geeft in eerste instantie een chique look aan de slaapkamer! Daarnaast is deze boxspring elektrisch, zo kan je kostelijk ’s avonds zittend in bed tv kijken of een boek lezen. De boxspring wordt ondersteund door 2 krachtige motoren van twee x 4500 newton. Het hoofdeinde kan elektrisch omhoog zowel als het voeteneinde; deze heeft zelfs een knik bij de knieën zodat je het meeste comfort ervaart!

Het matras
Deze boxspring heeft kostelijk pocketveren matrassen. De pocketveer wordt zo genoemd, doordat alle veren afzonderlijk zijn verpakt in een zakje van textiel, de zogeheten ‘pocket’. Door het bedien van de pockets kunnen de afzonderlijke veren niet tegen elkaar schuren. Dit voorkomt een piepend of schurend geluid zodat jij comfortabel onbelemmerd kunt blijven slapen ’s nachts. 

Het grootste profijt van een pocketvering matras is dat deze de mooiste support biedt voor jouw lijf. Hoe meer veren per m2, hoe leuker deze steun is. Dit matras veel over 275 veren per m2 en heeft om die reden een medium-stevige bodem. 

De box
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen foutloos liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Topper
Naast alle bovenstaande voordelen is deze boxspring tevens nog voorzien van een losse koudschuim topper. Koudschuim is uitermate veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen goede support, maar ook optimaal comfort. De topper is anti-allergisch en is negen cm dik.

LET OP: De koudschuim topper is afgeladen wit, niet gestoffeerd bijvoorbeeld op de foto!

Levering op afmetingen +€49,99
De boxsprings worden standaard bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€79,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat aanvullende service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet ontzettend vindt liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de uitstekende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, potentiele verzend- en montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een kersvers bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

275 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

275 per m²

Aantal comfortzones

0

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Polyester

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

Denk ook aan...

-13%
129,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen