Elektrische Boxspringset – Aidos – Antraciet – 140 x 210

1.899,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: b5b9f5e5a396 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Aidos

Een boxspring is een hele uitgave en moet ideaal bij jou en bij je slaapkamer behoren. Deze boxspring met luxueus hoofdbord geeft in eerste instantie een chique look aan de slaapkamer! Daarnaast is deze boxspring elektrisch, zo kan je gezellig ’s avonds zittend in bed tv kijken of een boek lezen. De boxspring wordt ondersteund door 2 krachtige motoren van twee x 4500 newton. Het hoofdeinde kan elektrisch omhoog zowel als het voeteneinde; deze heeft zelfs een knik bij de knieën zodat je het meeste comfort ervaart!

Het matras
Deze boxspring heeft kostelijk pocketveren matrassen. De pocketveer wordt zo genoemd, doordat alle veren afzonderlijk zijn ingepakt in een zakje van textiel, de zogeheten ‘pocket’. Door het gebruik van de pockets kunnen de afzonderlijke veren niet tegen elkaar schuren. Dit voorkomt een piepend of schurend geluid zodat jij heerlijk onbelemmerd kunt blijven slapen ’s nachts. 

Het grootste winst van een pocketvering matras is dat deze de mooiste ondersteuning biedt voor jouw lichaam. Hoe meer veren per m2, hoe beter deze ondersteuning is. Dit matras bezit over 275 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. 

De box
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-boxen van 30 centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitstekend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Topper
Naast alle bovenstaande voordelen is deze boxspring mede nog voorzien van een losse koudschuim topper. Koudschuim is uiterst veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen bevredigende ondersteuning, maar ook maximaal comfort. De topper is anti-allergisch en is negen cm dik.

LET OP: De koudschuim topper is compleet wit, niet gestoffeerd onder andere op de foto!

Levering op formaat +€49,99
De boxsprings worden doorgaans bezorgd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€79,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat additionele service aan. Voor een kleine meerprijs wordt de boxspring voor je gemonteerd en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een fonkelnieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uittesten of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, eventuele verzend- en montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

275 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

275 per m²

Aantal comfortzones

0

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Polyester

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm