Elektrische Boxspringset – Aidos – Antraciet – 140 x 210

1.899,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: b5b9f5e5a396 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Aidos

Een boxspring is een hele uitgave en moet volmaakt bij jou en bij je slaapkamer behoren. Deze boxspring met luxueus hoofdbord geeft in eerste instantie een chique uitstraling aan de slaapkamer! Daarnaast is deze boxspring elektrisch, zo kan je kostelijk ’s avonds zittend in bed tv kijken of een boek lezen. De boxspring wordt ondersteund door 2 krachtige motoren van 2 x 4500 newton. Het hoofdeinde kan elektrisch omhoog zowel als het voeteneinde; deze heeft zelfs een knik bij de knieën zodat je het meeste comfort ervaart!

Het matras
Deze boxspring heeft gemoedelijk pocketveren matrassen. De pocketveer wordt zo genoemd, doordat alle veren afzonderlijk zijn verpakt in een zakje van textiel, de zogeheten ‘pocket’. Door het bedien van de pockets kunnen de afzonderlijke veren niet tegen elkaar schuren. Dit voorkomt een piepend of schurend geluid zodat jij heerlijk onbelemmerd kunt blijven doezelen ’s nachts. 

Het grootste voordeel van een pocketvering matras is dat deze de mooiste support biedt voor jouw lijf. Hoe meer veren per vierkante meter, hoe leuker deze steun is. Dit matras beschikt over 275 veren per m2 en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. 

De box
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Topper
Naast alle bovenstaande voordelen is deze boxspring ook nog voorzien van een losse koudschuim topper. Koudschuim is uiterst veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen goede ondersteuning, maar tevens extreem comfort. De topper is anti-allergisch en is negen centimeter dik.

LET OP: De koudschuim topper is ideaal wit, niet gestoffeerd bijv. op de foto!

Levering op maat +€49,99
De boxsprings worden standaard overgedragen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de aflevering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard bezorgd over de eerste drempel op de begane aarde; tevens wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€79,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle plezier nog wat additionele service aan. Voor een bondige meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar keuze. Zo hoef je zelf met niets te zwoegen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet uniek vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te onderzoeken of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en montagekosten kunnen ongelukkigerwijze niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

275 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

275 per m²

Aantal comfortzones

0

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Polyester

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

Denk ook aan...