Elektrische Boxspringset – Aidos – Antraciet – 160 x 200

1.899,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 31b20170209b Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Aidos

Een boxspring is een hele uitgave en moet uitstekend bij jou en bij je slaapkamer behoren. Deze boxspring met briljante hoofdbord geeft in eerste instantie een chique uitstraling aan de slaapkamer! Daarnaast is deze boxspring elektrisch, zo kan je uniek ’s avonds zittend in bed tv kijken of een boek lezen. De boxspring wordt ondersteund door twee krachtige motoren van 2 x 4500 newton. Het hoofdeinde kan elektrisch omhoog zowel als het voeteneinde; deze heeft zelfs een knik bij de knieën zodat je het meeste comfort ervaart!

Het matras
Deze boxspring heeft prettig pocketveren matrassen. De pocketveer wordt zo genoemd, omdat alle veren afzonderlijk zijn verpakt in een zakje van textiel, de zogeheten ‘pocket’. Door het gebruik van de pockets kunnen de afzonderlijke veren niet tegen elkaar schuren. Dit voorkomt een piepend of schurend geluid zodat jij heerlijk ongehinderd kunt blijven dromen ’s nachts. 

Het grootste profijt van een pocketvering matras is dat deze de mooiste support biedt voor jouw lichaam. Hoe meer veren per vierkante meter, hoe leuker deze steun is. Dit matras beschikt over 275 veren per m2 en heeft om die reden een medium-stevige bodem. 

De box
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-boxen van 30 centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen foutloos liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Topper
Naast alle bovenstaande voordelen is deze boxspring ook nog voorzien van een losse koudschuim topper. Koudschuim is ontzettend veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen propere ondersteuning, maar ook volslagen comfort. De topper is anti-allergisch en is negen cm dik.

LET OP: De koudschuim topper is compleet wit, niet gestoffeerd bijvoorbeeld op de foto!

Levering op formaat +€49,99
De boxsprings worden normaal gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt normaal bezorgd over de eerste drempel op de begane grond; mede wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€79,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat extra service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je bevestigd en gemonteerd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je behoeften tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet bijzonder vindt liggen? Dat is bij ons geen obstakel. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de uitmuntende match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen. Let op, mogelijke verzend- en montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

275 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

275 per m²

Aantal comfortzones

0

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Polyester

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm