Elektrische Boxspringset – Aidos – Antraciet – 180 x 200

1.899,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 296911c73c6d Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Aidos

LET OP: De koudschuim topper is honderd procent wit, niet gestoffeerd bijvoorbeeld op de foto!

Een boxspring is een hele uitgave en moet ideaal bij jou en bij je slaapkamer horen bij. Deze boxspring met luxe hoofdbord waakt ten eerste voor een chique uitstraling! Daarnaast is deze boxspring elektrisch, zo kan je kostelijk ’s avonds zittend in bed tv kijken of een boek lezen. Ga voor echte prachtig met de Elektrische Boxspringset Aidos! De boxspring wordt ondersteund door 2 krachtige motoren van twee x 4500 newton. Het hoofdeinde kan elektrisch omhoog zowel als het voeteneinde; deze heeft zelfs een knik bij de knieën zodat je het meeste comfort ervaart!

Het Matras
Deze boxspring heeft heerlijk pocketveren matrassen. De pocketveer wordt zo zogenoemd omdat alle veren afzonderlijk zijn verpakt in een zakje van textiel, de zogeheten ‘pocket’. Door het toepast van de pockets kunnen de afzonderlijke veren niet tegen elkaar schuren. Dit voorkomt een piepend of schurend geluid zodat jij heerlijk ononderbroken kunt blijven doezelen ’s nachts. Er zitten 275 veren per m² in deze matrassen verwerkt.

De Box
Deze boxspring wordt gebracht met twee pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitmuntend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Topper
Daarnaast is deze boxspring voorzien van een losse koudschuim topper. De topper is anti-allergisch en 9 cm dik.
LET OP: De koudschuim topper is compleet wit, niet gestoffeerd onder andere op de foto!

Levering op afmeting €49,99
De boxsprings worden normaal gebracht door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een bezorg afspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans geleverd over de eerste drempel op de begane grond; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€79,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je van harte nog wat aanvullende service aan. Voor een luttele additionele bedrag wordt de boxspring voor je geplaatst en gemonteerd in de kamer naar optie. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden te voorschijn te pakken. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet lekker vind liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de ideale match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen. Let op, eventuele verzend- en of montagekosten kunnen helaas niet gecrediteerd worden.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een kersvers bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

275 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

275 per m²

Aantal comfortzones

0

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Polyester

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm