Elektrische Boxspringset – Aidos – Antraciet – 180 x 210

1.899,99

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 79ae254be758 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Aidos

Een boxspring is een hele uitgave en moet ideaal bij jou en bij je slaapkamer behoren. Deze boxspring met comfort hoofdbord geeft in eerste instantie een chique virtuositeit aan de slaapkamer! Daarnaast is deze boxspring elektrisch, zo kan je heerlijk ’s avonds zittend in bed tv kijken of een boek lezen. De boxspring wordt ondersteund door twee krachtige motoren van twee x 4500 newton. Het hoofdeinde kan elektrisch omhoog zowel als het voeteneinde; deze heeft zelfs een knik bij de knieën zodat je het meeste comfort ervaart!

Het matras
Deze boxspring heeft lekker pocketveren matrassen. De pocketveer wordt zo genoemd, omdat alle veren afzonderlijk zijn verpakt in een zakje van textiel, de zogeheten ‘pocket’. Door het gebruik van de pockets kunnen de afzonderlijke veren niet tegen elkaar schuren. Dit voorkomt een piepend of schurend geluid zodat jij lekker ongestoord kunt blijven slapen ’s nachts. 

Het grootste profijt van een pocketvering matras is dat deze de mooiste support biedt voor jouw lichaam. Hoe meer veren per vierkante meter, hoe beter deze support is. Dit matras bezit over 275 veren per vierkante meter en heeft hierdoor een medium-stevige bodem. 

De box
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-boxen van 30 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven.

Topper
Naast alle bovenstaande voordelen is deze boxspring mede nog voorzien van een losse koudschuim topper. Koudschuim is ontzettend veerkrachtig, soepel en elastisch en biedt daarom niet alleen betrouwbare ondersteuning, maar mede optimaal luxe. De topper is anti-allergisch en is negen cm dik.

LET OP: De koudschuim topper is compleet wit, niet bekleed bijvoorbeeld op de foto!

Levering op maat +€49,99
De boxsprings worden normaal overgedragen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen soms tot aan depot vasteland). Voor de levering van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt doorgaans geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont.

Montagekeuze +€79,99
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle schik nog wat additionele service aan. Voor een korte meerprijs wordt de boxspring voor je geplaatst en bevestigd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te sjouwen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een gloednieuw bed kopen is niet niks, want wat als je het bed niet gemoedelijk vindt liggen? Dat is bij ons geen dilemma. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te proberen of dit de perfecte match is voor jou en je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer voor niets ophalen. Let op, eventuele verzend- en montagekosten kunnen jammergenoeg niet gecrediteerd worden.

Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lichaam gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 130 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

275 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

275 per m²

Aantal comfortzones

0

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Polyester

Hoogte hoofdbord

120 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

12 cm

Hoogte box

30 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm