Elektrische Boxspringset Detroit – 180 x 200

1.099,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105624247 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset Detroit

Highlights boxspring Detroit

100 nachten proefslapen
Inclusief gestoffeerde comfort boxen
Pocketvering matras

De boxen
De boxspring wordt geleverd met comfort boxen die gestoffeerd zijn in een luxueuze meubelstof. De boxen bevinden zich boven het twaalf cm raamwerk welke tevens mee bekleed is. Het frame is gemaakt van fsc-gecertificeerd hout wat extra versterkt is op negen bevestigingspunten.

Het matras
De pocketvering matrassen zijn van knappe kwaliteit en met zorg ontworpen. Door de zeven comfortzones bezit je van een optimale ondersteuning. De comfortzones zorgen voor een optimale ondersteuning bij je schouders, heupen en bekken. Hierdoor vormt het matras zich foutloos naar de contouren van je lijf. De 300 pocketveringen per m2 zijn ingepakt in schimmelwerende hoesjes voor een langere levensduur en een optimale hygiëne. 

Onderhoud
Om zo lang soms van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras maximaal onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang mogelijk lol van.

Levering op afmetingen + €49,99
De boxsprings worden normaal overgedragen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen eventueel tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane grond; tevens wanneer je in een flat of appartement woont. 

Montagekeuze + €50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je graag nog wat aanvullende service aan. Voor een korte extra bedrag wordt de boxspring voor je bevestigd en bevestigd in de kamer naar keuzemogelijkheid. Zo hoef je zelf met niets te zwoegen of je benodigdheden tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een nieuw bed bestellen is niet niks, want wat als je het bed niet uitermate vindt liggen? Dat is bij ons geen probleemgeval. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te testen of dit de mooie match is voor jou én je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer gratis ophalen.
Wist je dat het wel vier weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een nieuw bed?

Extra informatie
Merk

Belasting

120 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

n.v.t.

Kern matras

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Niet van toepassing

Topper hoogte

8 cm

Topper tijk

Dubbel Gewatteerd

Hoogte hoofdbord

113 cm

Dikte hoofdbord

111 cm

Hoogte poten

15 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

19 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8720105624247

Denk ook aan...