Elektrische Boxspringset Detroit – 180 x 200

1.099,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 8720105624247 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset Detroit

Highlights boxspring Detroit

100 nachten proefslapen
Inclusief gestoffeerde luxe boxen
Pocketvering matras

De boxen
De boxspring wordt geleverd met comfort boxen die bekleed zijn in een luxueuze meubelstof. De boxen bevinden zich boven het 12 cm raamwerk welke mede mee gestoffeerd is. Het frame is gefabriceerd van fsc-gecertificeerd hout wat additionele verstevigd is op 9 bevestigingspunten.

Het matras
De pocketvering matrassen zijn van ideale kwaliteit en met zorg gefabriceerd. Door de zeven comfortzones genoeg je van een optimale support. De comfortzones zorgen voor een optimale ondersteuning bij je schouders, heupen en bekken. Hierdoor vormt het matras zich perfect naar de contouren van je lichaam. De 300 pocketveringen per vierkante meter zijn verpakt in schimmelwerende hoesjes voor een langere levensduur en een optimale hygiëne. 

Onderhoud
Om zo lang soms van een aangename nachtrust te kunnen genieten, moet je jouw matras ultiem onderhouden. Daarom is het belangrijk om je matras één keer per maand om te draaien. Zo voorkom je kuilvorming in je matras en heb je er zo lang soms plezier van.

Levering op afmetingen + €49,99
De boxsprings worden standaard geleverd door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen misschien tot aan depot vasteland). Voor de bezorging van een boxspring wordt er contact met je opgenomen om een afleverafspraak in te plannen. De boxspring wordt standaard geleverd over de eerste drempel op de begane aarde; ook wanneer je in een flat of appartement woont. 

Montagekeuze + €50,-
Bij deze Boxspringset bieden wij je met alle schik nog wat extra service aan. Voor een kleine additionele bedrag wordt de boxspring voor je gemonteerd en gemonteerd in de kamer naar beslissing. Zo hoef je zelf met niets te slepen of je gereedschap tevoorschijn te halen. Dit doen wij allemaal voor jou!

100 nachten proefslapen
Proefslapen? Ja, echt. Een gloednieuw bed aanschaffen is niet niks, want wat als je het bed niet prettig vindt liggen? Dat is bij ons geen probleem. Je kan 100 nachten proefslapen op deze topper van een boxspring om te uitproberen of dit de volmaakte match is voor jou én je rug. Zo niet? Dan komen wij de boxspring gewoon weer kosteloos ophalen.
Wist je dat het wel 4 weken kan duren voordat je lijf gewend is aan een gloednieuw bed?

Extra informatie
Merk

Belasting

120 kg

Kernbox

Hout

Aantal verenbox

n.v.t.

Kern matras

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Niet van toepassing

Topper hoogte

8 cm

Topper tijk

Dubbel Gewatteerd

Hoogte hoofdbord

113 cm

Dikte hoofdbord

111 cm

Hoogte poten

15 cm

Hoogte box

20 cm

Hoogte matrassen

19 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

EAN

8720105624247

Denk ook aan...