Elektrische Boxspringset – Mateo – Lounge – Antraciet – 140 x 210

1.699,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 293eb2153d1e Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Mateo – Lounge

Highlights Boxspringset Mateo

Inclusief negen cm dikke koudschuim topper
Ideale support door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen

Matrassen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de sterkte Medium en Stevig. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren allerlei hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lijf altijd uitstekend ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan tevens een medium tot stevige bodem.

De box
Deze boxspring wordt geleverd met twee pocketveren-boxen van 20 centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen perfect liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het forse voordeel van een pocketvering matras is dat de support van het lichaam het mooiste kan worden geordend. Het pocketvering matras karakteriseert zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een goedkoop van luxury-foam.

Verstelbaar
De boxspring is traploos elektrisch verstelbaar. Zowel het voeten als het hoofdeinde te verstellen. Zo kan je nog heerlijk een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een ontspannen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje additionele comfort zorgen! Ook waakt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is gecreëerd van hoge klasse HR50 Koudschuim. De topper is hierdoor zo’n negen cm hoog. De tijk van het topmatras is gefabriceerd van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Mateo heeft een Lounge hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een comfort en modieuze uitstraling. Het hoofdbord is 110 cm hoog, is circa 8 cm dik en steekt aan beide kanten tien cm uit.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm