Elektrische Boxspringset – Mateo – Trendy – Antraciet – 160 x 210

2.099,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: cdc8128785f7 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Mateo – Trendy

Highlights Boxspringset Mateo

Inclusief 9 cm dikke koudschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen

Matrassen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn beschikbaar in de vastheid Medium en Stevig. Zelf kan je beslissen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren allerlei hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd uitstekend ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot sterke bodem.

De box
Deze boxspring wordt gebracht met twee pocketveren-boxen van twintig cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitstekend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het enorme voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het mooiste kan worden gerangschikt. Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een goedkoop van luxury-foam.

Verstelbaar
De boxspring is traploos elektrisch te verstellen. Zowel het voeten als het hoofdeinde verstelbaar. Zo kan je nog prettig een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een ontspannen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje additionele comfort zorgen! Ook waakt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is ontwikkeld van hoge kwaliteit HR50 Koudschuim. De topper is hierdoor zo’n negen cm hoog. De tijk van het topmatras is ontworpen van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Mateo heeft een Trendy hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een luxueus en actuele virtuositeit. Het hoofdbord is 110 centimeter hoog, is circa acht centimeter dik en steekt aan beide kanten tien centimeter uit.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm