Elektrische Boxspringset – Mateo – Trendy – Antraciet – 180 x 200

1.999,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 0be60d99bcc6 Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Mateo – Trendy

De boxen
Deze boxspring wordt gebracht met 2 pocketveren-boxen van twintig cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen uitmuntend liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het grote profijt van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het mooiste kan worden frequent. Het pocketvering matras typeert zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes ingepakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een voordelig van luxury-foam.

De matrassen
Deze boxspring wordt bezorgd met twee pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn verkrijgbaar in de sterkte Medium en Stevig. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit zeven comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren brede hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lijf altijd ideaal ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot stevige bodem.

Elektrisch verstelbaar
De boxspring is traploos elektrisch verstelbaar. Zowel het voeten als het hoofdeinde verstelbaar. Zo kan je nog heerlijk een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een relaxen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje aanvullende luxe zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is ontwikkeld kwalitatief HR50 Koudschuim. De topper is hierdoor zo’n negen cm hoog. De tijk van het topmatras is ontworpen van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Mateo heeft een Trendy hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een schitterend en hedendaagse uitstraling. Het hoofdbord is 110 cm hoog, is circa 8 cm dik en steekt aan beide kanten 10 cm uit.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

8 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

Denk ook aan...

-17%
499,00

6 beoordelingen

Levertijd: 5 - 7 werkdagen