Elektrische Boxspringset – Mateo – Vlak – Antraciet – 160 x 210

2.099,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 7b1fc32f8f7e Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Mateo – Vlak

Highlights boxspringset Mateo

Inclusief 9cm dikke koudschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen

Matrassen
Deze boxspring wordt gebracht met 2 pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn beschikbaar in de sterkte Medium en Stevig. Zelf kan je regelen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit zeven comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren meerdere hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lijf altijd volmaakt ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot sterke bodem.

De box
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-boxen van twintig cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het eersterangs kan worden geordend. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een gunstig van luxury-foam.

Verstelbaar
De boxspring is traploos elektrisch verstelbaar. Zowel het voeten als het hoofdeinde verstelbaar. Zo kan je nog kostelijk een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een relaxen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook waakt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is gemaakt kwalitatief HR50 Koudschuim. De topper is hierdoor zo’n negen cm hoog. De tijk van het topmatras is ontworpen van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Mateo heeft een vlak hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een luxueus en hedendaagse look. Het hoofdbord is 110 cm hoog, is ongeveer zes centimeter dik en steekt aan beide kanten tien cm uit.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

6 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm

Denk ook aan...

-23%
169,00

0 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-27%
139,00

1 beoordelingen

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

-51%
-37%