Elektrische Boxspringset – Mateo – Vlak – Antraciet – 180 x 210

2.299,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 1b3258c6bbeb Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Mateo – Vlak

Highlights boxspringset Mateo

Inclusief 9cm dikke koudschuim topper
Ideale ondersteuning door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen

Matrassen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn leverbaar in de hechtheid Medium en Stevig. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit zeven comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren brede hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lijf altijd perfect ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot sterke bodem.

De box
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-boxen van 20 cm hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het enorme winst van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het eersterangs kan worden meestal. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is samengesteld uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes ingepakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een goedkoop van luxury-foam.

Verstelbaar
De boxspring is traploos elektrisch te verstellen. Zowel het voeten als het hoofdeinde verstelbaar. Zo kan je nog lekker een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een relaxen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje additionele comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is gefabriceerd van hoge kaliber HR50 Koudschuim. De topper is hierdoor zo’n 9 centimeter hoog. De tijk van het topmatras is ontwikkeld van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Mateo heeft een vlak hoofdbord. Dit hoofdbord heeft een luxueus en hippe uitstraling. Het hoofdbord is 110 cm hoog, is approximatief zes cm dik en steekt aan beide kanten 10 cm uit.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

110 cm

Dikte hoofdbord

6 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

65 cm