Elektrische Boxspringset – Mateo – Zeno – Antraciet – 140 x 200

1.499,00

Woonq
Verkoop door: Woonq.nl

Snelle levering door heel NL
30 bedenktijd
Grootste assortiment NL & BE
Laagste prijzen
Veel veilige betaalmogelijkheden

Artikelnummer: 4f3503ca0fad Categorieën: , ,
Beschrijving

Informatie Elektrische Boxspringset – Mateo – Zeno

Highlights boxspringset Mateo

Inclusief 9cm dikke koudschuim topper
Ideale steun door het 7-zone pocketvering matras
Pocketveren boxen

Matrassen
Deze boxspring wordt geleverd met 2 pocketveren-matrassen. Deze matrassen zijn verkrijgbaar in de kracht medium en grondig. Zelf kan je kiezen welke hardheid je het liefste hebt!

De matrassen bestaan uit 7 comfortzones en 1000 veren, waarbij de veren allerlei hardheden hebben. Hierdoor is het matras soepeler bij het schoudergedeelte en steviger bij het heupgedeelte zodat je lichaam altijd ideaal ondersteund wordt. Deze matrassen hebben dan ook een medium tot behoorlijke bodem.

De box
Deze boxspring wordt gebracht met 2 pocketveren-boxen van twintig centimeter hoog en antislip. Zo blijven de matrassen ideaal liggen en kunnen deze niet van de box verschuiven. Het forse voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lijf het mooiste kan worden geordend. Het pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is geconstrueerd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. De veren worden afgedekt door een gunstig van luxury-foam.

Verstelbaar
De boxspring is traploos elektrisch verstelbaar. Zowel het voeten als het hoofdeinde verstelbaar. Zo kan je nog lekker een boekje lezen, of een spelletje afmaken op je telefoon in een ontspannen houding.

De topper
Een topper kan voor net dat beetje extra comfort zorgen! Ook zorgt de topper ervoor dat de levensduur van je matras verlengd wordt! De topper krijg je bij deze boxspring. De kern van dit topmatras is gefabriceerd kwalitatief HR50 Koudschuim. De topper is om die reden zo’n negen cm hoog. De tijk van het topmatras is gecreëerd van 100% aloë vera katoen.

Het hoofdbord
De boxspring Mateo heeft een Zeno hoofdbord. Dit hoofdbord is in 4 grote vlakken opgedeeld, en heeft hierom een luxueus en hedendaagse uitstraling. Het hoofdbord is 122 cm hoog, is ongeveer 15 centimeter dik en steekt aan beide kanten tien cm uit.

Extra informatie
Merk

Kleur

Belasting

tot 140 kg per persoon

Kernbox

Pocketvering

Aantal verenbox

500 per m²

Kern matras

Aantal veren matras

500 per m²

Aantal comfortzones

7

Topper kern

Koudschuim

Topper hoogte

9 cm

Topper tijk

Katoen

Hoogte hoofdbord

122 cm

Dikte hoofdbord

15 cm

Hoogte poten

6 cm

Hoogte box

31 cm

Hoogte matrassen

20 cm

Elektrisch verstelbaar

Instaphoogte/ lighoogte

71 cm